HOMESICK FOR SADOLIN: BEHIND THE SCENES

FREDERIKKE'S ROOM

 photo frederikke1_zps1f8ea39d.jpg photo frederikke2_zps7f175d19.jpg photo frederikke3_zps2cd2bbdc.jpg

I dag kigger vi inden for hos Frederikke Wærens, en følger jeg faldt over på instagram, som poster meget pæne og lyse billeder, ja gør lige jer selv en tjeneste og følg hende her @frederikkewaerens :-)

Jeg bad Frederikke om at fortælle lidt om sig selv og sin stil:
“Jeg hedder Frederikke, er 18 år og går lige nu i 2.g på Greve Gymnasium. Jeg er meget beæret over at få lov til at vise mit værelse frem her på HOMESiCK. Jeg går utroligt meget op i indretning og bruger nærmest al min tid på at indrette mit værelse. Mit værelse er næsten kun hvidt og sort, men den røde lampe fra Muuto, bryder lidt med det univers. Elsker det hvide og enkelte look, og jeg føler mig godt tilpas i det. Jeg er jo så heldig at være ejer af en Eames DSW stol, som jeg bare synes er så enkel og lækker. Mine favorit items er helt klart min Eames-stol, min vase fra Kähler og den røde lampe fra Muuto. Jeg håber at I nyder hvad I ser, og I skal være meget velkommen til at kigge forbi min Instagram @frederikkewaerens og min Tumblr moiavec.tumblr.com“.

Tak til Frederikke, for at vi måtte kigge indenfor.

Translation: Today we are visting Frederikke Wærens, who has a very stylish room according to me.

Camilla Marie

Photobucket

   

8 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HOMESICK FOR SADOLIN: BEHIND THE SCENES