A MODERN TWIST

FØDSELSDAGSUGE PÅ HOMESICK: GIVE-AWAY 4

 photo Skaeligrmbillede2013-09-16kl145253_zps0c1bc6a6.png

Hold nu op, hvor er der mange af jer, som har deltaget i vores give-aways de sidste par dage, og hvor har I lagt mange søde kommentarer i forbindelse med, hvad der har været jeres yndlingsindlæg – I er simpelthen så søde, det er helt overvældende at læse igennem!

Som afslutning på et brag af en fødselsdagsuge sætter vi en lækker ViSSEVASSE plakat i størrelsen 50×70 cm. på højkant. ViSSEVASSE er et plakat og designstudio, der har base på skabelonloftet i København. Plakaterne er tegnet i dyb kærlighed til det rene, grafiske & simple udtryk – og så har ViSSEVASSE et alvorligt crush på mint-tyrkise farver og bløde pasteller. Vi synes virkelig, at det er nogle fine plakater.

Det eneste I skal gøre, for at deltage i konkurrencen om én plakat fra ViSSEVASSE, er at kigge forbi deres webshop (HER) og finde den plakat I bedst kunne tænke jer. Smid et link til plakaten i kommentarfeltet, og så trækker vi lod søndag d. 29. september. GOOD LUCK!

Photobucket

409 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

A MODERN TWIST