DIY: DYMO DISPENSER

FØDSELSDAGSUGE PÅ HOMESICK: GIVE-AWAY 3

 photo 111_zps47522032.jpg photo 11_zps200d28a4.jpg

Fødselsdagsugen har på HOMESiCK kører videre med fuld tryk på, og vores tredje give-away består af disse fire alt for seje viskestykker fra BALlab. Vi stiftede bekendtskab med brandet BALlab i forbindelse med vores besøg på messen Defining Scandinavia, hvor vi faldt pladask for viskestykkernes naivistiske udtryk. Bag BALlab står Anne Louise Breiner, som med sit designfirma ønsker at eksperimentere og arbejde med markant design, kendetegnet ved klare farver, lækre materialer og et udtryk, som fortæller en ny historie: “Nogle gange skal det traditionelle bare skilles ad og sættes sammen på en ny måde – derved skabes nye muligheder, og vi kan blive udfordret og stimuleret kreativt og visuelt.”

Nu giver vi én af jer muligheden for at vinde de fire ovenstående viskestykker. Alt I skal gøre for at deltage er at skrive i kommentarfeltet, hvorfor det lige præcis er dig, der skal vinde den fine præmie. Vi trækker lod blandt svarene og finder en vinder søndag d. 29. september. GOOD LUCK!

Photobucket

172 COMMENTS

 • heidi

  jeg har indrettet mit køkken ala fransk land stil – så et par fransk inspireret viskestykker ville være perfekt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Meldgaard Kirkeby

  De er fandme fede!

  Jeg skal vinde fordi jeg lige nu er i gang med at finde lejlighed sammen med min kæreste. Viskestykker er jo en væsentlig del af livet, og i stedet for at have dem fra NETTO til en ti’er, ville det da være ovenudlækkert at have disse hængende i stedet for.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Humor i køkkenet, liver ligesom det hele op :) De er så fine.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fordi de er bare vildt fede. Og har altid gerne ville have nogle lidt anderledes viskestykker! Og stort tillykke med fødselsdagen! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Trøjborg

  Jeg vil gerne vinde dem fordi de er sjove. Grunden til jeg vil vinde dem er fordi så jeg et par anderledes hviskestykker når jeg flytter hjemmefra er (16 år gammel) så der er nogle år endnu :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie d

  Hold da op hvor er de fine! De ville pynte helt vildt i mit ellers lidt kedelige køkken :-) krydser!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg skal vinde, fordi jeg ofte tænker på, at jeg gerne vil have skiftet mine kedelige, hvide viskestykker ud med nogle mere sjove/flotte. Så kunne det være, at det at tørre ting af blev lidt sjovere. ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise

  Dem ville jeg gerne have fingrene i – så ville jeg give dem (eller måske bare 2 af dem, haha) til min mor, som er vaskeægte viskestykke-entusiast! Hun elsker dem, og har også foræret mig en del over tiden, så nu må det være min tur til at forkæle hende med fine viskestykker :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Ih så fine!! Jeg vil smadder gerne vinde, og jeg synes disse plakater passer så fint til mig :-) hihi. Jeg har altid spillet utrolig mange musicals, deriblandt cabaret. Jeg ELSKER den forestillinger, 60’erne, kostumerne, musikken!! Samtidig søger jeg ind på
  Musical akademiet næste år, hvor jeg forhåbentlig kommer ind, så jeg skal have mig en lejlighed. Der ville der være så fint, at have de fine billeder oppe at hænge, så jeg har en lille smule cabaret derhjemme ;-)
  Stort TILLYKKE med jeres 1-års fødselsdag :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de fede!
  Det er mig, der skal vinde viskestykkerne fordi, jeg lige er flyttet hjemmefra og endnu ikke har andre viskestykker end de kedelige blåternede, “industriviskestykker” :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Corinna

  Med de viskestykker vil det bare blive SÅ meget sjovere at vaske op i hånden! :D Øv, for ingen opvaskemaskine, Hurra for sjove viskestykker :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal vinde dem, fordi at de vil shine det kedelige studenterliv lidt op – og nå ja, fordi at jeg har et nyt køkken der trænger til lidt personlighed.
  Tillykke med fødselsdagen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Højberg

  Nu går der ikke så lang tid til, at jeg skal flytte hjemmefra, og de viskestykker er jo virkelig fine og finurlige :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Jeg skal vinde, fordi viskestykkerne ville passe perfekt ind i mit kommende køkken i den nye lejlighed, jeg flytter ind i om lidt:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fordi alle mine nuværende viskestykker er enten plettede eller hullede…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jeg skal have dem, fordi det ville være en perfekt gave til min kæreste, som flytter i egen lejlighed per 1. november, og jeg skal jo også have noget pænt at kigge på, når jeg er hos ham ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • larissa

  Jeg skal til at flytte hjemmefra og derfor kunne det være utrolig smart af få sådan nogle viskestykker da jeg har ledt efter nogen med et fedt motiv. Dog er min kæreste ikke så meget for det så derfor kunne det være en fed overraskelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Jeg er lige flyttet hjemmefra og mangler virkelig viskestykker, så de her ville være perfekte! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie nm

  Er netop flyttet sammen med min kæreste, hvilket betyder mange kompromiser! Disse viskestykker er jeg sikker på ikke vil indgå i en af disse. Og skulle jeg være så heldig at vinde her, er der jo heldigvis heller intet at diskutere:P

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det vil være en for fed gave til min veninde, som overtager lejlighed her d. 1. :-)
  Alt for cool indflyttergave!

  http://www.stylewhim.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Neiiendam

  De er så fede!! Tegningerne er inspirerende, og oplivende i et køkken. De ville passe perfekt ind i min indretning!
  Super fedt at vi har sådan nogle kreative og dygtige designere i Danmark:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe sahlgreen

  De er mega fede!! :) og jeg skal vinde dem, fordi de ville sætte et flot præg i mit køkken :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Jeg flytter hjemmefra til december, og har derfor været i fuld gang med at forbedre mine kokkeevner, så jeg kunne lidt flere ting selv og ikke behøver at søge hjem til mors kødgryder hver anden dag. Nu kan jeg (ifølge mig selv, venner og familie) lave luksusmad, så mangler de smukke luksusviskestykker vel bare? :D

  ps. tusinde tak for alle de gode råd på bloggen. Hvis det ikke var for jer, havde min lejlighed skreget ikea, nu kommer man slet ikke til at kunne se at jeg er på S.U ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line H

  Fordi vores køkken trænger til selskab af andre end de ternede

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg skal vinde fordi det aldrig aldrig er lykkes mig at finde nogle pæne viskestykker der rent faktisk kan tørre – så disse MÅ afprøves, for de er virkelig PÆNE!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Christine Larsen

  PICK ME! Fordi i al den tid jeg har boet ude, har jeg haft de grimme klassiske hvide og blåternede, som jeg har arvet fra mine forældre. Trænger til noget fornyelse! Og disse ville pryde mit køkken gevaldigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria S

  Viskestykker ER bare kedelige at købe, kedelige at bruge, og (næsten) altid kedelige at se på. MEN det må der laves om på nu, så det ville være skønt at vinde disse 4 finurlige viskestykker ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  I håbet om at min kæreste vil synes det er så meget sjovere at vaske op ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linnea Jørgensen

  Hold nu op de er fine!

  Jeg skal vinde fordi jeg bor i en lille bitte leje lejlighed med et lille bitte køkken, og fortjener derfor de fineste ting til mit køkken, så jeg alligevel har lyst til at være derude.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Åårgh jeg har ikke engang en god grund som at jeg er flyttet hjemmefra, er bare vild med de illustrationer :) men skal snart igang med at samle flyttehjemmefra ting sammen så det ville da være en start :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er lige flyttet i en lille 1v lejlighed med køkken i stuen, så det ville virkelig hjælpe med at pifte det hele lidt op, med disse lækre viskestykker, som på den måde kunne fungere lidt som pynt! Elsker dem virkelig og de passer perfekt ind i mit lille hjem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Marie Jensen

  Jeg er lige flyttet i lejlighed med min kæreste. Og har efterfølgende Gået og ledet efter nogle specielle items. Så vores lejlighed ikke ligner alle andre. Disse viskestykker ville i den grad få vores lejlighed til at skille sig lidt ud. Og ville passe perfekt i vores køkken :-) ps. Er blevet meget inspireret af denne blog i forbindelse med min indretning af vores hjem. Elsker denne blog!!! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne F

  Det er helt klart det, vores køkken har brug for (de viskestykker min kæreste tog med da vi flyttede sammen er alt for grimme :D) .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nickie

  Hold op hvor er de fede! Især viskestykket med mr. smith er virkelig fed! (:
  Jeg har simpelthen ingen flotte viskestykker.. Det er en tragedie. Men med en økonomi som næsten ikke hænger sammen i forvejen, er det ikke lige viskestykker der bliver prioriteret højest.
  Jeg synes selv at jeg fortjener dem, da jeg er den eneste i mit hjem der vasker op. Jeg har en roomie der ikke overskuer ret mange ting for tiden, jeg ELSKER at stå i køkkenent og fifle med en masse spændende nye opskrifter og retter, og jeg har inge opvaskermaskine. Derfor vasker jeg op en del, og disse viskestykker ville helt sikkert være med til at gøre hverdagen og opvasken sjovere! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Når man har verdens mindste køkken, er det svært at udsmykke uden at tage plads – men disse viskestykker ville jo være perfekt udsmykning, uden at optage plads – og så er de jo samtidig sjove!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hvor er de bare rigtig fine og anderledes. Har ikke kendt så meget til mærket før, men jeg kan da se at det er noget jeg skal ind og tjekke ud! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne F

  Det er helt klart det, vores køkken har brug for (de viskestykker min kæreste tog med da vi flyttede sammen er alt for grimme :D)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Juul Laursen

  Ej de er fede! Sjove og anderledes – lige mig! Og så er jeg i gang med at samle ind til at kunne flytte hjemmefra – derfor skal jeg da vinde dem ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  De der skønne viskestykker bør hænge hjemme i mit køkken. Hvorfor? Fordi jeg ingen opvaskemaskine har, og de ville gøre det lidt sjovere at stå og vaske op i hånden hver dag. ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fordi de simpelthen mangler i mit køkken

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg skal vinde, fordi vi lige har købt et oldgammelt hus med et originalt køkken, og det hele trænger ærlig talt til lidt pep! Viskestykkerne vil skinne i lyset af glødepæren, som vi netop har hængt op, og samtidig tilføje lidt humor til opvaske-tjansen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil meget gerne vinde dem da jeg nu har fået hundehvalp i huset og flere og flere af mine viskestykker går til når hun får fat i dem. Jeg kunne godt bruge nogle finere som hun ikke skal have fat i

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna G

  Bare fordi de ville pynte noget så fint i køkkenet! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Det skal være mig, fordi jeg gerne vil eje dem. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  jeg står lige og skal til at flytte i en ny og meget mindre lejlighed, så dejlige nye viskestykker ku da lige gøre det bare lidt sjovere :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Fordi jeg vasker sindssygt meget op, og de fine viskestykker vil (næsten) gøre det til en fornøjelse :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Ea Faber

  Jeg bor i kollektiv på Frederiksberg, og jeg ved resten af holdet vil elske mig, hvis jeg tropper op med disse lækre viskestykker! Intet andet end fantastisk design – og hvis man ikke vil ødelægge dem; så skal de da bare indrammes og op på vægen! ;-)
  Knus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Tillykke med fødselsdagen!
  Min kæreste og jeg er begge studerende, og har igennem vores studietid prioriteret mad højt i vores budget. Vi elsker god mad og står selvsagt meget i køkkenet, hvor disse viskestykker ville passe så fint ind :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine K

  Fordi jeg mangler humor i mit køkken :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Marie

  Jeg skal vinde fordi alle mine nuværende viskestykker er blevet misfarvet af alt fra makrel til kaffe da de bliver delt af mig og mine (TO) roomies. Disse ville være en dejlig, hvid opdatering som der skulle passes godt på! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sofie

  Jeg vil bare gerne være sej og have viskestykker med print af skæve damer, cigaretrygende hipsters og mænd med cykelstyrskæg. Tillykke med fødselsdagen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Bossen

  ..fordi mit køkken trænger til et frisk pust … og hvor ville det være fedt at skifte de smagsløse og kedelige viskestykker ud med disse finurlige og smukke viskestykker :-)
  Det vil ganske enkelt gøre opvasken sjovere og mere stilfuld

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Møller

  Hvor er de bare super cool altså! Jeg synes, jeg skal vinde de fire viskestykker, fordi jeg ville elske at se min kærestes ansigtsudtryk, hvis jeg forærede ham dem i fødselsdagsgave i næste uge! ;)
  …uanset hvilken reaktion det måtte medføre, så ville jeg personligt elske at have dem hængende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Katrine

  Jeg skal finde, fordi det vil gøre den umanerligt kedelige opvask, betydeligt pænere! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Juul

  Hold nu op hvor er de fede!

  Jeg er for et år siden flyttet i en mindre (min første) lejlighed uden ret mange muligheder for at indrette, som jeg altid har glædet mig til at kunne. Jeg er nu næsten nået det hele igennem og har formået at skabe en ret fed stil, hvis jeg slev skal sige det og fået udnyttet hvad den meget lille lejlighed har at byde på. Det eneste jeg mangler er disse lækre viskestykker til at fuldende min lille hule ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de fine :D
  Jeg skal vinde da sådan et viskestykke virkelig ville gøre min studielejlighed en del mere sofistikeret :D
  – Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Herhjemme er det oftest mig, der står i køkkenet og tryller ved gryderne. Det kan sommetider blive en ensom affære. Men, hvis mrs. Harrison eller mr. Smith hang på knagen og spredte godt humør, ville det slet ikke være så slemt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linette Højgård

  Jeg skal da vinde fordi, at de vil være så flotte i mit nye køkken og bryde den pæne linje der altid skal være :) – De er lidt provokerende og det kan jeg godt lide.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Jeg skal vinde da disse viskestykker simpelthen er for seje! Og så står jeg til snart og skal flytte hjemmefra, så det kunne være dejligt ikke at behøve at gå ud og bruge penge på viskestykker :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg kunne måske blive lidt hurtigere til at tørre min opvask af, hvis jeg vandt disse fantastiske viskestykker.. Det ville min kæreste nok blive glad for ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg skal vinde de alt for lækre viskestykker, fordi jeg efterhånden har haft håndværkere gående i to uger for at få lavet badeværelse, hvilket har medført total kaos tilstand herhjemme, hvor det er umuligt at finde noget som helst.

  Samtidig skriger min konto efter det overtræk, jeg måtte lave efter have lånt en bil for at køre ham til hans familie efter farens død.

  Disse viskestykker ville gøre det en del sjovere at vende tilbage til de benhårde, kolde og triste vinterhverdage med opvask, der venter forude.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg vil gerne vinde de fine viskestykker, da jeg lige har købt mig fattig i nye stole, og jeg alt andet i min lejlighed er lidt noget rod. Jeg er detalje-menneske to the bone, og disse viskestykker ville være en herlig kontrast til mit knap så herlige, nærmest ubrugelige køkken. Og så havde jeg aldrig i mit liv troet, at jeg skulle blive så voksen at jeg ville deltage i en konkurrence om viskestykker…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • louise a

  Kunne dælme godt tænke mig at vinde disse fede viskestykker, så de gamle og meget slidte blå-stribede kokkeviskestykker (fra jeg flyttede hjemmefra for ca. 6 år siden) kan blive udskiftet :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sarah

  Jeg vil gerne give min moar en gave. Bare fordi hun er så sød og dejlig. De her er så specielle og vil passe smukt i hendes køkken

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita Konge

  Ih hvor ville jeg da gerne vinde de viskestykker! Min kæreste og jeg er lige flyttet i en ny lejlighed og har for første gang fået et rigtigt køkken. Viskestykkerne ville være en super lækker detalje, da køkkenet ellers bærer lidt præg af IKEA-style. Ikke at vi ikke elsker IKEA, men det er bare fedt at krydre med små design finurligheder :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Lang Hansen

  De er da mega sjove :D De passer ind hos mig og jeg ved liiige hvor de skal hænge

  charlottehansen83@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Jørgensen

  Kære Homesick!
  Jeg står og skal til at flytte til københavn. Jeg har samlet en masse dejlige ting indtil videre, og bla. benyttet mig meget af jeres DIYs hvilke har gjort at min nye lejlighed bliver så cool, trods et begrænset budget. Viskestykkerne er super fede og de ville passe perfekt inde i mit fine blå og karismatiske køkken. Super lækker konkurrence og fantastisk blog!

  /Nanna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Tillykke med fødselsdagen.

  Alt alt for fede viskestykker! Jeg skal da helt sikkert vinde dem da vi søndag overtager vores nye og flotte drømmehus. Viskestykkerne vil passe perfekt ind i det nye køkken og sammen med alt vores HAY.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • katja astrup

  Fordi jeg har samlermani når det kommer til viskestykker og disse er ikke i min samling.. endnu ;o)
  Er vild med de farvede stropper…
  Mvh. katjaastrup@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Kristensen

  Tillykke!
  Jeg er lige flyttet i lejlighed med tre fremmede, da vi alle er startet på universitet! Så vi kunne godt bruge nogle viskestykker til at peppe det hele op og gøre det til et hjem :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Jørgensen

  De ville passe så fantastisk ind når jeg lige om snart flytter hjemme fra! Det ville også være en økonomisk hjælp!
  Jeg krydser fingre :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Jeg ville blive rigtig glad for at vinde viskestykkerne!
  Jeg er lige flyttet i lejlighed i Aarhus med min kæreste gennem fem år. Og efter at have betalt en mindre formue i indskud og forudbetalt husleje, ja så er der altså ikke mange penge tilbage. Så derfor må jeg klare opvasken med de billigste viskestykker fra IKEA, som egentlig bare fordeler vandet lidt bedre rundt på tallerkenerne. Så jeg krydser fingre for nye, smarte viskestykker, som passer godt ind i mit nye køkken :)

  Og tak for en skøn og inspirerende blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Idah

  Kunne virkelig godt bruge noget fint og unikt som disse i mit køkken, hvor der pt hænger kedelige ternede viskestykker!
  De kunne passe ret godt ind, med deres enkelthed og humor ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal vinde da jeg har ret grimme viskestykker og disse ville da være ret fine i mit køkken .. Måske min lille datter endda vil hjælpe til med at tørre af ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benedikte

  Jeg lever på SU og har derfor ikke mange penge til lækre boligting… Men det betyder selvfølgelig ikke, at det er det, jeg allerhelst vil bruge alle mine penge på (og ofte gør). Desværre er det små ting som køb af lækre viskestykker, der må vente til efter maden er købt ind, og regningerne er betalte, og så er det ikke altid der er penge nok :( Derfor ville jeg elske at vinde disse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fordi vi netop har fået ny stue herhjemme, og begynder langsomt at gøre vores hjem mere stilrent. Disse smukke viskestykker ville være en stor hjælp.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  De er godt nok fine!
  Jeg burde vinde, fordi det ville være den oplagte barselsgave til mig selv:D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  når jeg snart flytter hjemmefra, er flotte viskestykker ikke det første jeg vil købe. nok heller ikke det næste. men jeg vil drømme om dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Nøj, hvor er de seje! :D
  Jeg kunne godt tænke mig at vinde, fordi jeg netop er flyttet hjemmefra og derfor har brug for viskestykker. Der kunne være mega fedt at sætte lidt præg på køkkenet, så alt ikke bare er fra IKEA ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Madsen

  De er da alt for fine!!! og de vil passe perfekt ind i mit lille køkken og da jeg ikke har opvaskemaskine ville de måske også blive brugt men tro nu mest de ville hænge til pynt i det lille køkken som jeg har.. er helt tosset med Mr. og Mrs. Harrison :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Boxill

  Jeg synes, at I skal lade mig vinde, fordi jeg til d. 1. november flytter i ny lejlighed. Køkkenet er ikke det flotteste, og ville derfor have godt af at få nogle fine viskestykker, der kan pynte og skabe en hyggelig stil.
  De vil passe perfekt til min resterende planlagte stil i lejligheden, lyst, fint og hyggeligt ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • selma makacev

  Fordi min kæreste mener at det er nogte pjat at gå op i at viskestykker skal være pæne, og er derfor ikke super begejstret når jeg smider flere hundrede kroner efter viskestykker!
  Så PLS hjælp mig til at få nogle fede viskestykker i vores køkken, det er ren win win!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg synes, at jeg skal vinde da jeg lige har fået en ny lejlighed og derfor trænger til nye ting bl.a. Viskestykker. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil meget gerne vinde de fine viskestykker da de ville tilføje en dejlig charme i mit køkken :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Hvis jeg vandt, ville jeg ikke beholde præmien selv. Jeg ville forære viskestykkerne til min bedste veninde Eva. Der går ofte lang tid imellem vi ses, fordi vi ikke bor så tæt på hinanden, og vi begge har travlt med vores studier. Det ville være dejligt, at kunne overraske hende en lækker gave, så hun kan vide hvor meget jeg sætter pris på hende – også selvom vi ikke får set hinanden ofte nok.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Jeg hader at vaske op!!! Virkelig jeg udsætter det så lang tid som muligt og pludseligt har jeg et helt bjerg af opvask. Hah! Men med de der viskestykker kan man da ikk andet end at få et lille smil på læben. Så jeg skal vinde så opvasken måske pludselig er knap så nederen. ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Mit køkken trænger virkelig til en opkvikker. Som studerende kniber det med pengene til at købe lækkert bolig interiør, så det ville da være dejligt at vinde disse fine viskestykker! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fordi de ville passe overdrevet godt ind i mit nymalede, minimalistiske rå køkken! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Low Thomsen

  De er virkelig fede, og ville være en super god fødselsdags gave til min mor som har fødselsdag d. 1 oktober! Og ellers ville de bare passe perfekt ind i mit eget køkken (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Vinther

  Jeg skal flytte hjemmefra på tirsdag, derfor ville disse være perfekte til mit nye køkken. Er vild med det sjove motiv, men ikke mindst også vilde med den farvede ‘hænger’, som gør dem lidt anderledes.
  Tak for en super blog – som jeg har fulgt med på lige fra starten.
  Tillykke og Hurra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fordi jeg aldrig nogensinde har vundet en give away og fordi jeg har en viskestykke-fetich :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hvor er de skønne. Min lille familie skal vinde dem, fordi vi i meeeget lang tid har lavet nyt køkken – det er nu næsten færdigt – og viskestykkerne passer perfekt dertil. Køkkenet er holdt helt enkelt i sort/hvid og det samme er viskestykkerne jo. Samtidig ville de skabe lidt carbaretstemning mellem gryderne! Og måske de kunne lære min søn at vaske op – altså på sigt, han er 13 måneder :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Frost

  Mr. & Mrs. Smith + Mr. & Mrs. Harrison skal hjem til mig og bo – da de ville se brand godt ud sammen med min opvask :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg er lige kommet hjem i dag til tre helt iturevne viskestykker! I det mindste har min kat haft en fest. Kunne være godt med nogle nye. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nora

  Jeg skal vinde viskestykkerne, fordi mit køkken, som det er nu, er ret kedeligt. Forhåbentligt vil disse fine viskestykker være med til, at shine det mere op og give noget liv til køkkenet! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil gerne vinde, fordi vi skal flytte til december, og derfor rigtig gerne vil have et fint nyt viskestykke i mit nye køkken :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • FORDI jeg elsker jeres blog. bum. punktum! ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Glerup

  Åhhh endelig en anledning til at skifte de 10år gamle (men klassiske ;) ) IKEA viskestykker ud…!

  Meget passende begrundelse, hvis i spør’ mig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  De er skønne! De ville passe perfekt ind i vores nye køkken :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristoffer

  Fordiiii… Alle mine viskestykker er til vask, og opvasken vokser og vokser.. De er top-notch de designs! (Y) :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Det er lidt kikset, men kvalitets viskestykker har stået på min ønskeseddel de sidste mange fødselsdage og jule for mit vedkommende. Jeg har det nok fra min mor, som stryger (!!) sine viskestykker fra Georg Jensen. Men det er altså bare lækkert med nogle viskestykker der tørrer ordentligt og som derudover pynter i et køkken. Og jeg er vild med motiverne fra BALlab :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Andersen

  Jeg skal da vinde dem, fordi de vil live et ellers kedeligt og småt studiebolig-køkken op, der er ikke plads til mange pynte ting. Så pæne viskestykker er et must!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  De flotte viskestykker skal vindes af mig, fordi jeg netop, efter et halvt års søgen, har fået et sted at bo.
  De ville passe fint ind til den enkle, men alligevel personlige stil, jeg gerne vil have i mit køkken.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Sødring Sørensen

  Jeg håber jeg bliver den heldige, da jeg godt kunne bruge noget lækkert at se på under opvasken :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Bisgaard

  Mr. Smith (nr.2) må helt klart være min favorit!! I’m in!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea Hørdal

  Jeg bor i øjeblikket i en delelejlighed, men inden længe flytter jeg i en lejlighed, hvor mit navn skal stå som det eneste på postkassen. At dele køkken med en roomie gør, at køkkenudstyret nedprioriteres. Ny lejlighed = nye viskestykker… :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Fordi de er fede! Og fordi mine nuværende er afdankede, hullede og nogen, jeg fik af min mormor da jeg flyttede hjemmefra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oj, jag dog en smula! :) Vill gärna vara med! Beundrade dem tidigare när ni visade dessa skönheter från mässan och bloggade om dem också efteråt.(13.8). Skulle passa så bra i mitt (snart) nya kök! ;)

  Fin höst!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai Odgaard Petersen

  Det har intet at gøre med viskestykker, hvorfor jeg skal vinde. Eller indretning. Nærmere… udretning. Jeg er megagravid, og det gør ondt. Meganade. Babyen gider ikke komme ud. Så jeg skal vinde, fordi jeg så kan tørre mine våde, selvmedlidenhedsflæbende øjne med viskestykkerne. Tørre tørre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette Hosbond

  Skal vinde .. fordi jeg VIRKELIG trænger til nye og flotte viskestykker, som ikke er de traditionelle hvid-ternede kokke-viskestykker. Og de er ret fede, anderledes og unikke disse viskestykker – like it ! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal vinde, da de passer perfekt til mit nye værelse! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise kristiansen

  Fordi; at jeg aldrig før har vundet en konkurrence og dette meget gerne måtte blive den første! :-D desuden er disse FANTASTISKE viskestykket lige hvad jeg mangler i mit køkken, for at pifte den ellers lidt kedelig boligforenings lejlighed op jeg bor i.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker at lave mad. Det kan man mærke, fordi jeg bliver glad af det, og se, fordi hele køkkenet ligner Jerusalems ødelæggelse, når jeg er færdig. Min kæreste er som regel den, der får lov til at rydde op – og han klager altid over, at jeg ikke kan styre mig i køkkenet. Med de her viskestykker tror jeg faktisk, jeg får helt lyst til at vaske op både før, imens, og bagefter :-) Hjælp min kæreste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria-Louise

  Jeg skal vinde disse flotte viskestykker fordi min mor er igang med at lave om i køkkenet. Hun har netop købt nogle kopper til vores koppestativ, med ansigter der ligner lidt disse. Derfor kunne det være sjovt hvis viskestykket matchede :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg er lige flyttet sammen med min kæreste, og vores viskestykker er nogle ret sørgelige, slidte nogle. Jeg synes derfor disse kunne være en ret sej indflyttergave :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kåre

  Mit jordbærbed har alt for længe været i en kedelig forfatning. Det tror jeg virkelig denne vidunderlige havetraktor kan råde bod på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Bisgård Sørensen

  Jeg skal da vinde, fordi Mr. Smith helt sikkert vil være en bedre hjælper i vores køkken, end min søde mand, som jeg har opgivet at lære hvordan man gør rent ;) Og det er sagt på den gode måde, for det er heller ikke alting man skal forsøge at lave om på hinanden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Fordi de er mega seje! Det er da helt villdt :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Madsen

  Fordi mine viskestykker er kedelige viskestykker fra supermarkedet og det ville være vildt fedt at få nogle som liver lidt op i køkkenet :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Moldt

  Jeg skal helt klart vinde. Fordi jeg elsker at at bruge mange timer i køkkenet med at lave mad og eksperimentere med nye opskrifter. Desværre har vi ingen opvaskemaskine, hvilket betyder at vi skal bruge UFATTELIG meget tid på at vaske op. Jeg er helt sikker på at tiden vil gå meget hurtigere, hvis man havde disse viskestykker at glæde sig over.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  ..fordi det altid er rart med en lille gave. Disse fine viskestykker vil klæde mit køkken rigtig meget :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal vinde fordi alle mine viskestykker er gamle og slidte og fra IKEA og fordi sådan nogle viskestykker måske kan gøre det sjovere at vaske op :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Min kæreste og jeg skal flytte sammen i lejlighed her i næste måned og disse ville da pynte noget så fint! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Elkjær

  Fordi jeg ALDRIG vinder eller har vundet noget!

  Jeg interessere mig meget for indretnings mode, men har simpelthen ikke råd, så kunne være lidt vildt, at eje noget designer mode ;-) – også er de jo vildt fede!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Kokhom

  Jeg vil super gerne vinde disse fine viskestykker, da jeg er en fattig studerende, som er på vej til at flytte hjemmefra – jeg er en sucker for lækkert design og god kvalitet, men det er ikke altid budgettet holder til det! Disse ville være et superflot kompliment til min stil og mit nye hjem, de er jo SÅ fine. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg skal selvfølgelig vinde, fordi mine flotte tallerkner fra Rosenborg stellet fortjener at blive tørret af i nogle lækre (og vanvittigt flotte) viskestykker!! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  ….fordi at jeg er TRÆT af mine kedelige, normale blåternede viskestykker!!!!! Og de her da bare er super skægge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • caroline

  jeg ville forære min dejlige kæreste disse fine viskestykker, da han altid er sød til at tage opvasken hjemme hos os. så har han lidt fint at kigge på når han står med hånderne i baljen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • linda R

  Fordi viskestykkerne hos mig er møgkedelige og blåstribede, de trænder til lidt festligt selskab :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  De er jo super super fine! Ville pynte rigtig godt i min lille kollegielejlighed. Håber jeg vinder!

  & Tillykke med fødselsdagen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg vil gerne vinde fordi vores køkken i lejligheden er tudegrimt og alt nyt ville pynte ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fordi jeg elsker ballab! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Windfeld

  fordi det ville pynte så fint i mit nye køkken :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Seline T

  Kunne godt tænke mig at samle et lager af ting til når jeg flytter hjemmefra :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er lige flyttet i hus og har fået helt nyt køkken, men mangler noget fedt og friskt at peppe det op med – og det kan de lækre viskestykker med garanti gøre.
  Er ret vild med det neutrale look og den pang-farvede strop. Og så synes jeg bare motiverne er herlige!

  Går straks på jagt efter nogle passende knager, så de kan hænge frit fremme :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Ø

  Synes de skal være mine, da jeg trænger til lidt finurlighed med et twist af humor i mit køkken:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise

  Jamen, fordi det da vil gøre opvasken så meget sjovere. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Nielsen

  Jeg vil så gerne vinde, fordi de fine viskestykker vil gøre min dejlige veninde, Jannie SÅ glad.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  De skønne viskestykker ville pryde mit køkken her i Norge, og måske endda inspirere min dejlige kæreste til at vaske op og tørre af! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anika

  Hmm.. de er godt nok fine.. vil gerne vinde dem fordi jeg kun har grimme gamle viskestykker fra jysk ;) (som desuden er resterne fra mig og min ekskærestes lejlighed så ville da være lækkert med noget nyt som var mit eget, og som ligefrem er lækre at se på ! Kan endda være de i deres skønhed kunne lokke mig til at vaske op helt frivilligt! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg bliver simpelthen nødt til at vinde, da alle mine (MEGET forvaskede) hviskestykker virkelig trænger til at blive skiftet ud med noget nyt og smart! Og disse elskelige navistiske nogle, er et rigtig godt bud :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Henneberg

  Jeg har været hjemløs de sidste 10 måneder, og har nu endelig fået et tag over hovedet der er mit og ikke en ven eller familiemedlems.
  Jeg kunne godt bruge et af de fine viskestykker til at komme godt igang med en ny start :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis jeg vandt ville jeg forkæle min mor med den dejlige giveaway, da hun altid er der for mig og virkelig fortjener det! :)

  Vh Mia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Studinen, der er ved at indrette lejlighed, men som desværre kun har køkkengrej fra IKEA… Åh, viskestykkepynt ala ovenstående ville virkelig peppe det hele lidt op!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Den vil bare passe så fint ind i mit nye køkken. Nr 4 er jeg helt vildt med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er bare super fine :D
  Syntes min kæreste og jeg skal vinde dem så vi ikke selv skal til ud og købe viskestykker når vi snart flytter sammen :)
  Malene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Årh de er fede!! Dem skal jeg da have,, da de vil passer så fint ind i mit køkken, og så skal jeg nok sørger for at de bliver passet godt på :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caja

  Jeg vil gerne have noget pænt at kigge på og tørre af med, når nu jeg ikke har en opvaskemaskine, der kan klare det for mig! :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nej hvor de er skønne, jeg er lige blevet oldemor, så det må være derfor jeg skal vinde:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Det vil gøre opvasken lidt sjovere :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Min kæreste og jeg er ved at renoveret et lille gammelt hud og er 100 på at de vil fuldende det nye lille køkken <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg skal vinde fordi mit køkken helt sikkert bliver fuldendt med disse fine og sjove viskestykker!

  Ps. følger dagligt med i jeres blog, og synes den er fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Hvis jeg vandt disse fine hviskestykker, så ville jeg forære dem til min fætter og hans kæreste. De er flyttet ind i den fineste lejlighed i København med trægulve og den skønneste indretning. Hviskestykkerne ville passe perfekt ind, og så ville min fætter og hans kæreste få en gave for altid at være så gæstfrie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er da kun fordi jeg syntes de er MEGAfede;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai-Britt

  Jeg skal vinde, fordi min nuværende samling af viskestykker udelukkende består af de ganske almindelige (og røvsyge) blå-og hvidternede stykker stof. Jeg har brug for inspiration, når jeg endnu engang har ladet opvasken vokse sig for stor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Gardel

  Hvor er de flotte!!

  Jeg skal vinde fordi jeg vil forære dem til min kære mor :) Hun slider hårdt med arbejdet, og pengene rækker ikke til meget selvforkælelse. I stedet bruger hun hver en krone på min søster og mig, og derfor vil jeg for en gang skyld gerne gøre noget godt for hende :)
  Jeg er sikker på hun vil blive glad for fine nye viskestykker til køkkenet, i stedet for de gamle og slidte vi har nu! :)

  Knus Ida

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicole

  Jeg skal vinde fordi jeg i øjeblikket er på udveksling i Stockholm og ikke ejer et viskestykke herovre. Det er ligesom om det bare ikke findes i Sverige. Jeg ved ikke om det kan være rigtigt. Jeg ville dog elske at tørre mine kopper, tallerkner, skeer og gryder i disse skønne viskestykker. Lad Stockholm vinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Jeg skal vinde de super skønne viskestykker, Mr. og Mrs. Smith og Mr. og Mrs. Harrison ville skabe en fest i mit lille køkken!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal helt sikkert vinde, fordi….min mand ALTID er den der står i køkkenet og brokker sig over vores lyserøde og laksefarvede viske ´stykker *GG* Han ville da være herre glad for sådan nogle seje nogen som disse her, så jeg ville naturligvis “forære” ham dem – hvis jeg var den heldige vinder ;O)

  Hilsen Betina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline Iversen

  Jeg skal vinde, de i øvrigt vildt lækre, viskestykker, da jeg er begyndt at samle ting sammen til at flytte hjemmefra. Og nogle gange, er det altså ikke en mulighed at købe de ting man egentlig helst vil have pga. økonomi… Så at vinde en giveaway som denne, ville være vildt skønt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Hoffmeyer

  Fordi de er herre seje! Og så flytter jeg i lejlighed snart, og det kunne da være så cool at ha’ de viskestykker hængende i mit nye køkken!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Jeg skal vinde viskestykkerne, fordi de simpelthen er så fine og passer så godt ind i min minimalistiske stil! De er jo så beundringsværdige at man ligefrem kunne overveje at indramme dem og hænge dem på vægen!

  Tillykke med jeres fødselsdag, og i øvrig super fed blog med god inspiration!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Wessel

  Jeg HADER opvask, men de her ville da helt sikkert forsøde aktiviteten en smule! Stort tillykke med fødselsdagen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil gerne vinde – ikke fordi jeg selv vil have dem, nej jeg vil give dem videre til en som virkelig fortjener dem! Min mor står for alt, virkelig alt, det praktiske, og måske ville disse sjove viskestykker gøre alt i køkkenet til en leg? Jeg håber, jeg vinder, da hun ville blive noget så glad for en lille gave! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes, at jeg skal vinde viskestykkerne, fordi jeg lige er flyttet i min helt egen lille andelslejlighed på Østerbro, som jeg har brugt aaaaalle mine penge på, og jeg mangler nogle fine viskestykker i mit dejlige køkken, men jeg har egentlig kun råd til at købe de ternede fra Netto;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg ville elske at få nogle nye viskestykker til køkkenet da vores er ved at være gamle og slidte! De her ville give køkkenet et dejligt twist

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Camille

  Jeg står og skal til at flytte hjemmefra lige om lidt, men selvom jeg ville ønske at jeg kunne indrette mit første “rigtige” hjem præcis efter mine visioner om lækkert design overalt, er der altså ikke lige råd til at gå indretnings-amok på min konto! Så disse super fine viskestykker ville helt klart være en start imod det perfekte hjem – der ikke kun består af IKEA ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ida

  så vi kan tørre vores ting ordentligt, dem fra HAY virker ikke…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Dochedahl

  Hej Homesick, jeg vil lige nævne, hvor vildt fed jeres blog er, jeg synes det er svært at finde indretningsblogs som er noget ved, men den her rammer helt plet!
  Jeg er 17 år gammel og er 2 års elev på mit gymnasium. Jeg skal snart starte et nyt kapitel ved at flytte alene i lejlighed, hvilket egentlig også startede interessen for interiør.
  Jeg skal naturligvis ud og bruge alle mine kommende su penge på møbler osv, hvilket ender med at der ikke er mange penge tilbage på kontoen til fede design detaljer eller pyntegenstande.
  Derfor ville det være helt vildt fedt at vinde et af de fede og stilrene viskestykker til min nye og allerførste lejlighed, så ville jeg kunne sige at jeg i det mindste havde én fed designer ting i den nye hybel :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Jeg vil gerne vinde dette, da jeg som studerende ikke normalt prioritere ting som viskestykker :p

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DIY: DYMO DISPENSER