TREND: WIRE BASKETS

ET RUM – TRE FUNKTIONER

 photo q_zpsb6b4631d.jpg photo e_zps77948051.jpg photo w_zps19d3abe3.jpg photo r_zps6816da85.jpg photo y_zps123ff0b5.jpgSource: Alvhem

Vi får rigtig mange forespørgsler på inspiration til indretning af kollegieværelser og 1-værelses lejligheder, så i den forbindelse vil jeg lige dele dette rum med jer. Rummet er forholdsvist stort, men jeg synes alligevel, at det viser nogle gode idéer til, hvordan man kan kombinere stue, soveværelse og arbejdsplads i et samlet rum. Særligt bed jeg mærke i gardinet, der er hængt op i en skinne foran sengen, hvilket giver mulighed for at markere rummets zoner, når der er brug for det, og man kan dermed gøre sovepladsen lidt mere afskærmet og privat. På samme måde hjælper det grå tæppe med til at at markere rummets stue – og så er hvide gulve samt vægge selvfølgelig altid en god løsning, hvis man ønsker at få rummet til at syne større.

Hvis I selv skulle ligge inde med nogle gode forslag til, hvordan man kan indrette værelser, der skal rumme flere forskellige funktioner, er I mere end velkomne til at dele dem i kommanterfeltet – det er der helt sikkert mange, der kan nyde godt af :-)

Mette.

Photobucket

31 COMMENTS

 • simone

  Hej Mette. Ved I hvor tæppet er fra? Fed blog :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Hej

  Er der nogen, der ved, hvor man kan få en lignende reol?

  Tak for en meget inspirerende blog!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne

   Hvis det er “stige” reolen, du snakker om, kan du både i jysk og IKEA få nogen, der ligner meget til fornuftige priser :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Selv tak – dejligt at du læser med! :-)
   Sanne har nogle gode forslag – og ellers har jeg også set noget lignende i ILVA og IDE møbler.. men de er nok en anelse dyrere end dem fra Jysk og IKEA.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne

   Mange tak for svar begge to!

   Jeg må ud på tur:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, det er en meget fin lejlighed, men jeg savner nu virkelig det modsatte! Jeg synes næsten kun, I viser bitte-små lejligheder og jeg savner inspiration til større lejligheder eller huse med “almindelige” rum.
  Tak for en god blog med en masse fed inspiration!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fedt at du siger det! Det vil vi helt sikkert forsøge at bringe på banen så, men vi får næsten kun efterspørgsler på små rum/lejligheder, så derfor har de også været ret dominerende. Men dejligt med andre ønsker, og tak for de søde ord :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gode indlæg I laver. Jeg synes ikke rummet hænger særligt godt sammen. synes ikke det er super godt indrettet. sofaen kigger bare hen mod skrivebordet og skrivebordet står sådan at man bare kigger ind i væggen – så synes ikke det er udnyttet rigtigt og lavet i gode zoner.
  Jeg ville sætte sofaen midt i rummet og så den er på den anden side af det grå tæppe og vender mod væggen så man kan lave et hyggeligt sofa/tv område og placere skrivebordet bag sofaen eller foran vinduet så man har mere lys og udsigt når man sidder.
  For at skærme mere af og opdele ved sengen ville jeg bruge en af Ikea’s rumdelere og placere kurve i de fleste rum til opbevaring og så pynt i resten

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er selvfølgelig en smags sag – men jeg er faktisk ret uenig. Synes rummet er vildt fint indrettet, netop fordi det hænger sammen på en let og elegant måde, hvor zonerne ikke er markeret med store møbler som fx en rumdeler, og så ville jeg helt sikkert også blive træt af at se på ryggen af sofaen, hvis man vendte den om. Men det er nok meget forskelligt om man er til det åbne rum eller det mere inddelte :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Otroligt fint…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg undrer mig lidt over, at de her lejligheder aldrig har et tv. Come on, langt størstedelen af befolkningen har jo altså tv, computere og ledningsrod! :-D
  Bevares, jeg elsker indretningen og jeg bliver da inspireret, men jeg gad godt at se RIGTIGE hjem, hvor folk bor. Der er jo ikke en sjæl, der bor SÅ spartansk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alvhem (hvor billederne her kommer fra) er en svensk ejendomsmæglerkæde, der selv styler alle de boliger de har til salg – og det gør de efter min mening virkeligt godt! Så nej, der bor rigtigt nok ikke nogen her, men jeg fandt det stadig inspirerende og derfor blev det delt på bloggen. Kan sagtens følge dig, men måske er ledningsrod bare ikke så interessant og inspirerende at kigge på, og derfor bliver den slags ofte skåret fra i boligreportagerne :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har selv boet ude siden februar 2012 uden tv, så jo, man kan godt bo i lejlighed uden tv :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Tusind tak for en skøn og ikke mindst inspirerende blog.

  Det har egentlig ikke noget med indlægget at gøre men jeg kunne rigtig godt tænke mig en Andy Warhol plakat (de hvide med et af hans citater og nederst står der vist noget med et museum, haha) Ved du hvor jeg kan finde dem, evt hjemmeside?

  mange tak på forhånd

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Mette, tusind tak for rosen – hvor er det dejligt at høre! :-) Vi er også selv helt pjattede med plakaterne, men desværre forhandles de (så vidt vi ved) kun på Moderna Museet i Malmø.. Så det kræver lige en tur over broen, men så har man da en god undskyldning for at tage på shoppingtur i Malmø ;-)

   http://www.modernamuseet.se/sv/Malmo/

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Det ser virkelig flot ud! Får helt lyst til at male mine gulve hvide!

  Ved du hvor man kan købe en lyskæde ligesom den på billedet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja ikke? Det er altså fristende, for det ser virkeligt lækkert ud :-) Jeg har selv købt en lyskæde magen til på frkmage.dk

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amazing! White and white and white…i love it!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kathrine

  Tak for en fantastisk inspirerende blog!

  Ved du hvor man kan få lign. lyskæder? mangler virkelig en i min ellers lyse stue, men har brug for noget fint lys som det til vinter :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg er selv i gang med at renovere min lejlighed på 27km² – i alt. Heldigvis har jeg ikke særligt mange ting, så jeg skal ikke finde plads til store bogreoler. Jeg har besluttet mig for at have en daybed som sovesofa og regner med at bruge Ikeas Melltorp som skrive og spisebord. Lette møbler der ikke er for tunge i det lille rum.

  Jeg ville ønske at jeg havde råd til at hyre en dygtig fotograf, for jeg er sikker på et det kommer til at være et inspirerende resultat!

  Jeg elsker at se små rum, jeg synes tværtimod at rummene altid virker for store i forhold til hvad man kan få i København.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det lyder som et spændende projekt – det bliver garanteret super godt! Hvis du har instagram og ligger billeder op af resultatet, er du velkommen til at tagge os, så vi kan se hvor fint det blev ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rummelig og fantastisk!

  Jeg mangler inspiration til små badeværelser. Er der en mulighed for at lave nogle indlægs om det? Så vil jeg blive meget glad :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vi skal se på det, hvis vi finder noget, vi synes er relevant på et tidspunkt, skal vi nok lave et indlæg med det :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  søde homesick – det er lige sådan en bord jeg har eldt efter til sofa bord. har du nogen ide om hvor jeg kan finde det . eller noget der mider om? jeg snakker self om det sorte bord ved sofaen med de tynde sorte ben

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TREND: WIRE BASKETS