FØDSELSDAGSUGE PÅ HOMESICK: GIVE-AWAY 3

A MODERN TWIST

Juhuuu, så er vi igen på visit – og denne gang hos en af @homesickblog‘s egne følgere på Instagram, nemlig @cathrinebjerregaard. Det er jo nemlig sådan, at når man følger @homesickblog på IG, så følger vi altid igen (medmindre ens profil er privat) – og I lægger jo de flotteste billeder op, ligesom Cathrine også har gjort af sit hjem. Jeg blev simpelthen nødt til at spørge, om hun ikke ville dele sit hjem med alle jer, og det ville hun heldigvis gerne. Så lækker indretning og mange fine detaljer – se bare med her:

 photo 1_zps4467ab5a.jpg

Hvem er du?
Jeg hedder Cathrine Bjerregaard. Er 27 år gammel. Bor på Sluseholmen, Kbh Sv, med min kæreste, søn på 1 år og vores lille hund. Jeg er ansat i en bank.

Hvordan vil du beskrive din boligstil?
Jeg vil beskrive min boligstil som moderne, stilren og med et pift af glade farver :)

Hvilke interiørblogs er din favoritter?
Jeg følger ikke så meget med i interiørblogs, men er KÆMPE fan af Instagram. Jeg elsker at blive inspireret af andre brugere derinde. Nogle af mine favoritbrugere på Instagram er; @design_addicted @trineploug og @byprecht

Hvilken ting er du særligt glad for i dit hjem? Hvorfor?
Jeg er specielt glad for vores computerreol fra String. Jeg elsker at den er så minimalistisk, og at man kan hygge med nips, stearinlys og blomster i den.

 photo 2_zps88d29fd3.jpg

Hvad er dit seneste køb til hjemmet?
Det seneste køb til hjemmet, er en Eames DAX stol til vores søn, Valdemar’s værelse. Købt på lagersalg i Paustian.

Hvad er dit drømmekøb til din bolig?
Mit drømmekøb til vores bolig, er “Ægget” fra Arne Jacobsen i sort uld. Jeg har ønsket mig denne stol, siden jeg var lille pige – hvor jeg havde den i mit dukkehus.

Hvem er din yndlingsdesigner (ift. bolig-design)? Hvorfor?
Arne Jacobsen er min ultimative yndlingsdesigner. Alle hans ting er smukke og tidsløse.

Tak til Cathrine for at lege med! Hvis I vil se flere lækre billeder af Cathrine’s hjem, kan I finde @cathrinebjerregaard på Instagram! :-)

Tatiana.

Photobucket

8 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

FØDSELSDAGSUGE PÅ HOMESICK: GIVE-AWAY 3