GET THE LOOK #8

VISITING: MATHIAS THORGAARD

Det er ikke længe siden, at jeg fik øjnene op for Mathias Thorgaards blog – det var faktisk, fordi han skrev en kommentar til et af vores tidligere indlæg – og da jeg klikkede siderne igennem på hans blog, så jeg nogle billeder af hans alt for lækre lejlighed på kun 34 kvadratmeter. Heldigt for mig – og jer – så ville han helt vildt gerne medvirke i et visiting-indlæg her på HOMESiCK. Læs og se med her:

Hvem er Mathias Thorgaard? 
Mit navn er Mathias Thorgaard, jeg er 21 år gammel og læser Visual Fashion Communication på TEKO Design & Business Akademiet. Jeg har lige afsluttet min akademiuddannelse i Herning og læser min bachelor i Aarhus med start efter sommerferien.
Jeg er født og opvokset på landet i en ganske almindelig familie – min mor havde en blomsterbutik og min far var mekaniker.. og så var der mig der bare elskede at tegne, hvilket jeg blev ved med at gøre. I 8 klasse besluttede jeg, at jeg ville være grafisk designer og det har jeg holdt fast i lige siden – faktisk lige indtil jeg blev optaget på TEKO for godt og vel 2 år siden. TEKO åbnede mine øjne for hele den her fantastiske livsstilsbranche og i dag har jeg en drøm om at starte mit eget og kombinere min passion for grafisk design med flere af branchens led. Min uddannelse betyder meget for mig. Jeg går op i mine projekter med liv og sjæl og føler mig utrolig priviligeret når jeg tænker på, at jeg kan få lov til at lave lige præcis dét jeg gerne vil. Min fritid bruger jeg hovedsageligt på min vennekreds, min familie og på min egen blog (klik her) der kombinerer mine interesser indenfor illustration, boliginteriør og grafisk design.

 photo Untitled3_zpsf7c4bee1.jpg

Hvordan vil du beskrive din boligstil?
Jeg tror, at jeg vil beskrive min boligstil som meget kontrastfuld. Jeg er vild med kontraster og jeg synes, at det er uhyre vigtigt if.t. boligindretning. For mig, bliver et rum ti gange så spændende, hvis det ikke bare ligner side 10 i HAYs nyeste katalog – eller IKEAs for den sags skyld – alt med måde! Jeg synes, at det er fedt, når man mikser anerkendte interiørdesigner med vintage fund, billige sager og hjemmelavede løsninger. Så bliver det hele også en kende mere personligt – og det er i hvert fald en vigtig faktor for mig, at jeg kan se mig selv, i den måde jeg bor på. Derudover har jeg som grafisk studerende naturligvis illustrationer i hvert rum – i min etværelses SU-venlige lejlighed ;-) (Se hans illustrationer her).

Hvilke interiørblogs er dine favoritter?
Jeg klikker forbi tre interiørblogs flere gange dagligt: BUNGALOW5, A Merry Mishap og selvfølgelig (sidst, men ikke mindst) HOMESiCK.
Jeg har lige netop de her tre på min daglige liste, fordi det er tre professionelle bud på interiørblogs, der bare spiller! Jeg synes man kan fornemme, at der er lagt en god portion kærlighed og anstrengelser i hver af de her, og det betyder virkelig noget, når man som læser, skal engagere sig i en blog. Derudover er alle tre virkelig stærke på den visuelle front, opdaterede i forhold til nye tendenser og personlige på hver sin måde. Det synes jeg er helt fantastisk.

 photo Untitled2_zps5d4a9a16.jpg photo Untitled6_zps14d2ff67.jpg

Hvilken ting er du særlig glad for i dit hjem? Hvorfor?
Det er svært, men hvis jeg SKAL vælge én ting, så må det være mit spisebord. Min far lavede det til mig, da jeg flyttede til Aarhus. Jeg kunne ikke finde et spisebord, jeg sådan rigtig gerne ville have, men jeg havde et klart billede oppe i mit hoved af, hvordan det skulle se ud. Det var simpelthen ikke til at opspore, så min far lavede et til mig. Bordet er hvidt, med hånddrejede træben og en lys grå bordplade lavet af gulvbrædder. Et bord betyder bare mere, når man selv har været med under hele processen – tror jeg – desuden er jeg vild med dets små imperfections. Det giver lidt ekstra charme.

Dit seneste køb til hjemmet?
Mit seneste køb til hjemmet var en hvid sparegris fra Areaware, som jeg har ønsket mig i et stykke tid efterhånden! Sammen med grisen købte jeg en arkivmappe fra HAY og en keramikkrukke fra Housedoctor, men det var mest for at være praktisk.. grisen var ren og skær selvforkælelse! ;-)

 photo Untitled4_zps1b61f366.jpg photo Untitled8_zps7c8bc7c9.jpg

Dit drømmekøb til din bolig?
En ganske særlig pendel fra Marz Designs, bestående af fire ledninger beklædt med håndlavede træperler i forskellige former. Den koster 1580$, så med min SU drømmer jeg bare videre lidt endnu!

Din yndlingsdesigner (if.t. bolig.design)? Hvorfor?
Jeg er vild med Areaware. De formår at skille sig ud fra, hvad man ellers finder på markedet og deres design DNA er så stærkt, at man aldrig er i tvivl om, at det er dem, der står bag. De gør aldrig bare det samme som alle andre og det synes jeg er for fedt! Desuden er jeg vild med deres arbejde, når det kommer til realisme og formstøbning.

 photo Untitled5_zpsd855d37b.jpg photo Untitled1_zpsa1d5c6ad.jpg

Mange tak til Mathias for at “lege med” her på HOMESiCK! :-)

Tatiana.

Photobucket

23 COMMENTS

 • Louise

  Hold op hvor er det bare lækkert indrettet. Elsker også mixet af nyt og gammelt. Jeg er nødt til at vide hvor glaskrukkerne med sukker, salt osv. Er fra? Dem SKAL jeg eje!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er faktisk bare nogle helt almindelige glaskrukker og så har han selv lavet mærkaterne til henkogningsglassene. Så det kræver vidst bare lidt kreativitet :-) Tjek det ud her, hvor du evt. kan spørger ham hvordan, hvis det er: http://mathiasthorgaard.dk/?p=356 :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Selvfølgelig! Hvor er han god!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] hvis ikke i allerede har været forbi synes jeg i
  skulle smutte forbi HOMESiCK og tjekke Tatianas indlæg om min
  lejlighed ud! […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidse

  Super fedt indlæg! Og vildt gode og inspirerende billeder.
  Det bliver klart en blog jeg skal læse fast :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Utrolig fint! Elsker så dansk design og generelt
  Skandinavisk design :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Frederiksen

  EJ! Hvor er det lækkert :)
  Jeg vil helt vildt gerne vide hvad det er der hænger over tøjstativet? Og om jeg kan købe dem nogen steder? :) Det ser SÅ fint ud!
  Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor et lækkert indlæg! Nu er jeg godt nok småny følger
  på HOMESiCK men det er første gang jeg læser et sådant indlæg – og
  jeg er vild med det. Det her er super interessant at læse og meget
  inspirerende. Keep up the good work!
  /Thea-oui.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MATHIAS ER DEN SEJESTEEEEE

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christensen

  Super dejlig lejlighed, du ved tilfældigvis ikke hvor de hvide gevir er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Han har fundet dem alle tre på loppemarkeder og så selv malet dem hvide :-) Det ser super godt ud! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækker indretning :) Hvor er den smukke lampe over
  spisebordet fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Ved I, hvor den fantastiske spisebordslampe er fra?! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sabine

  Lækker bolig!! Ved i hvor bænken er fra?? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super lækker boligreportage! Jeg er vild med hans stil – spottede lige en fin pude med dråber på, og har været i gang med noget kartoffeltryk for at få min egen (smed lige et link hertil) ;-)
  God søndag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celina

  Hvor er den smukke bænk fra?:-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homesick

   Det ved jeg desværre ikke, men hvis det er, kan du finde ham på Instagram @matias.vase og spørge der :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GET THE LOOK #8