GET THE LOOK #9

DEFINING SCANDINAVIA: OUR FAVOURITES #2

Så blev det tid til runde nr. 2, hvor vi vil vise lidt flere favoritter fra messen Defining Scandinavia:
 photo DS1_zps8c109b20.jpg Lækkert interiør fra det danske designfirma BALlab. BALlab eksperimenterer og arbejder med markant design, kendetegnet ved klare farver, lækre materialer og et udtryk, som fortæller en ny historie. Vi er helt vilde med mærket og elsker det naivistiske udtryk i både viskestykkerne og porcelæns hovederne. Det mintgrønne keramik kranium er altså virkelig sødt, hvis I spørger os!

 photo DS4_zps8e105bf6.jpg

Det er ikke første gang, at I ser, grafisk designer, Kristina Dams kreative design her på bloggen. Nogle af jer husker måske også, at vi for noget tid tilbage lavede et visiting-indlæg med hende (se hendes inspirerende hjem her). Oven over ser I nogle af hendes nye værker og vi er igen imponeret. Vi var især vild med det billede, som faktisk bare ligner et hvidt billede, hvilket jo heller ikke er helt løgn. Men i det hvide papir har hun gjort brug af en helt særlig trykke-teknik, som er utrolig svær at fange på billeder, men bare vent til i ser det IRL – det ser SÅ godt ud! :-)

 photo DS2_zpsd4c6a670.jpg

På messen mødte vi også Walnut Street, som arbejder med salg og markedsføring af kreative kvalitetsprodukter til børn og voksne. Walnut street har blandt andet agenturet for de smukke diamantformede lamper og den alt for seje og opdaterede udgave af den klassiske kammerstage, som vi viste jer i første runde med vores favoritter (se her). Derudover har de altså også agenturet for ovenstående italienske designmærke: Discipline, som arbejder meget med naturlige materialer. Vi er især vilde med de alt for seje taburetter med kork sæde!

Photobucket

   

2 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

GET THE LOOK #9