DEFINING SCANDINAVIA: OUR FAVOURITES #2

BENEDICTE’S ROOM

 photo ben2_zpsf0df5425.jpg photo ben3_zps526ae84b.jpg photo ben4_zps4591d8c1.jpg photo ben5_zpsb1b840cd.jpg photo ben7_zps92a4332c.jpg photo ben1_zpsf04c62cb.jpg

I dag har vi fået lov til at kigge indenfor på Benedictes værelse, fra bloggen By Benedicte. Jeg faldt en dag over en roomtour på hendes blog, og tænkte at jeg måtte dele det med jer, da I er mange der generelt søger inspiration til indretning af værelser og mindre lejligheder ;-) Jeg synes Benedicte har indrettet sig på en virkelig fin og elegant måde – med kant. Jeg er ret vild med brugen af akryl, hvor både stolen, lampen og æskerne er heri. I kontrast til de elegante møbelkurver og paneler, har Benedicte på en overlegen måde skabt en kontrast hertil omkring sengen – det dystre maleri, det rå natbord og uglepuden. Jeg er vild med det og synes bare at det spiller :-)

Hvad synes I?

Camilla Marie

Photobucket

23 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DEFINING SCANDINAVIA: OUR FAVOURITES #2