SIMPLE AS THAT

A NEW OLDIE

 photo ikea-ps-vago-fatolj__0116396_PE270961_S4_zpsee68dce2.jpgSource: Ikea

Måske er jeg den eneste, der har tænkt en del på den der flyder af en plastik stol, som pludselig er dukket op igen som både indendørs og udendørs møbel. Præsenteret, som noget helt nyt og total trendy?! Nu lyder jeg bare sindssyg gammel (jeg er altså kun 22), men da jeg var barn, så var netop selvsamme plastik stol på højeste mode – og jeg havde endda selv en i sort. Når jeg tænker tilbage på den, synes jeg bare virkelig ikke, at den var særlig cool. Så jeg har det lidt mærkeligt med, at den nu skulle være så trendy igen?! Kender I det? Jeg kan ikke beslutte mig for, hvad jeg synes.. om den er cool eller ej, men hvad synes I? :-)

Stolen, som er præsenteret på billedet ovenfor, er fra IKEA og koster kun 249 kr., men nu er den også lavet af nogle mere eksklusive designfirmaer og måske i en lidt mere opdateret version – prisen er dog også derefter – tjek den blandt andet ud her!

Tatiana.

Photobucket

1 COMMENT

  • Lene B.

    Synes faktisk IKEA’S model er federe end den dyre version, og man sidder godt i dem. Jeg synes de fungere godt til den unge generation, og funktionelle, de kan bruges både indendørs og udendørs. Har man en taresse – er det jo fedt at lave et hyggehjørne med nogle stykker med et fedt bord dertil –

    Et godt alternativ til sækkestolen man brugere mere til afslapning –

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SIMPLE AS THAT