VISITING: MATHIAS THORGAARD

2 COMMENTS

 • Sarah

  Hej! Først og fremmest: mega lækker blog, fandt den i sidste uge og bladrede alle indlæg igennem i løbet af 2 dage.
  Nåmen jeg håber I kunne hjælpe med min problemstilling (et svar her i kommentarfeltet er rigeligt); jeg skal nemlig flytte lejlighed, og ender på et teenageværelse med indbygget, stort og klodset spejl-skab. Æv. Har I nogle forslag til hvordan jeg redder den situation? Overvejer at sætte en indrammet 70×100 plakat op, eller måske benytte mig af noget washitape på en måde?? Nogen forslag?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak for de søde ord! :-D Jamen, sådan lige umiddelbart tænker vi faktisk, at et spejl-skab kan få værelset til at virke større, hvis det er et “lille teenageværelse”?! Men hvis du virkelig ikke kan døje skabet, tænker vi, at løsningen kan være noget tavlefolie. På det kan du jo skrive og hænge det op, som du har lyst til. Det ser desuden mega fedt ud og kan give en god effekt med den sorte baggrund i et ellers hvidt rum. Tjek evt. Camilla Marie’s indlæg ud fra i dag, hvor hun giver nogle eksempler på, hvordan man kan style sådan en tavle: http://homesick.nu/2013/08/how-to-style-a-chalkboard/ og ellers har Mette lavet et diy-indlæg med det her: http://homesick.nu/2012/11/diy-chalkboard-wall/ :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

VISITING: MATHIAS THORGAARD