4 QUICK DIY FOR THE WEEKEND

LAUNDRY OVERLOAD

 photo Dias1_zpsbd291727.jpg

Laundry poster / Vaskepulverbeholdere / HAY tøjklemmer / Metalspand / Tørrestativ / Stige / Laundry Room Art / Metalkurv

Jeg tror ikke der findes mange ting, der er mere kedeligt at bruge sin tid på end vasketøj? Efter at jeg har brugt de sidste tre uger Italien og Florida (og dermed har levet i en kuffert) bugner min vasketøjskurv lige nu, og både vaskemaskine og tørrestativ er kommet på overarbejde – det er simpelthen så keeeedeligt at få styr på! Kombination af at jeg pt. kun har vasketøj og jetlag på hjernen resulterede i dette indlæg, da det helt sikkert ville gøre vasketøjs-processen lidt mere lækker, hvis jeg havde et bryggers med masser af plads samt ovenstående fine sager :-) Særligt plakaten med vaskesymbolerne øverst til venstre er jeg ret vild med, den er både flot og praktisk! Håber I har nogle lidt mere spændende ting at give jer til i disse dage? :-)

Mette.

Photobucket

8 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

4 QUICK DIY FOR THE WEEKEND