LIGHT & SIMPLE BEDROOMS

HOW TO STYLE: LETTERS

 photo Untitled1_zps20f88d50.jpg photo Untitled2_zps4c255fb4.jpg photo Untitled3_zps03342b55.jpg photo Untitled4_zps77849b23.jpg

 1: hitta-hem / 2: apartmenttherapy / 3: pinterest / 4: nordicdesign / 5-6: pinterest / 7: paulinaarcklin /
8: blackbirdstyle / 9-10: pinterest / 11: stylizimo / 12-16: pinterest

Det er ikke ligefrem, fordi brugen af bogstaver/tal som en del af indretningen, er noget nyt – måske er det egentlig lidt “last year”-agtigt – men derfor er jeg stadig helt vild med det! Det giver kant og personlighed. Jeg er personligt selv ret vildt med de lidt mere slidte eller gamle bogstaver i en lys og moderne lejlighed; det skaber lidt spil i indretningen. Og jo større og mere statement-agtige de bliver, desto federe! :-) Hvad synes I? Er det go eller no-go? – og hvordan ville I selv indrette jer med det? :-)

Tatiana.

Photobucket

1 COMMENT

  • Jeg elsker bogstaver i indretningen, så jeg skal nærmest kæmpe for at styre mig:) Især det sidste billede i collagen er jeg helt vild med, pasteller(læs:lyserød) og metal er virkeligt fint.. Herhjemme har jeg la. nogle små bogstaver i genbrugstræ og en plakat med guldbogstaver…

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

LIGHT & SIMPLE BEDROOMS