JEG VIL HA' & JEG VIL HA'

WHITE CRUSH

 photo traveling-mama-home-012_zps74684d2f.jpg photo traveling-mama-home-008-750x498_zpsebe2cf46.jpg photo traveling-mama-home-9_zpsefbdc574.jpg photo traveling-mama-diy-3-750x498_zpsf763aa08.jpg photo traveling-mama-traveling-girl-art-41_zpsef872f29.jpg

Styling og foto af Tina Fussell

Jeg faldt over denne bolig på Stylizimo og har siden første øjekast været lidt forelsket i den alt for lækre og inspirerende indretning! Boligen (som faktisk er beliggende i København) tilhører Tina Fussell (og familie), Traveling Mama, som har bloggen Flying House – helt sikkert et besøg værd – og heldigvis var hun så sød, at lade mig dele billederne med jer! :-) Jeg er helt vild med stylingen og tænker, at det også falder i jeres smag?! Selvom både vægge, loft og gulve er malet hvidt, så kommer alle deltajerne til deres ret og personligheden skinner i den grad igennem! Det, der lige popper op i mit hoved, når jeg ser billederne, er en moderne, skandinavisk, lys bolig med et gennemgående feminint touch. Jeg elsker det og kunne sagtens føle mig hjemme her. Hvad synes I? :-)

Tatiana.

Photobucket

10 COMMENTS

 • Rikke

  Hej Homesick,
  Jeg er stadig helt vild med jeres blog og jeg følger flittigt med, selvom jeg aldrig rigtig får kommenteret. Men giv jer selv et skulderklap, for det er virkelig en dejlig blog, som I har fået på benene.

  Jeg skriver egentligt fordi, jeg er ret interesseret i at høre om jeres studie Designkultur og Økonomi og jeg tænkte på, om det ville være helt malplaceret at lave et indlæg om det? Håber I vil overveje det, jeg sidder nemlig og overvejer at læse designstudier på kandidaten i Kolding, men jeg aner intet om Kolding og studiemiljøet i byen, så det er jeg ret interesseret i at høre om :-)

  De bedste hilsener!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Rikke,
   Dejligt at høre fra dig og tusind tak for de søde ord! :-)

   Egentlig skriver vi ikke om sådan “private ting”, men det kunne da egentlig godt være, at flere læsere, ville synes det var interessant at høre om?! Og når vi nu studerer noget, som har relevans for bloggen, vil vi helt sikkert tage det op til overvejelse. Du hører i hvert fald lige fra os på mail her indenfor de kommende dage (hvis ikke i dag) :-)

   Ha’ en rigtig dejlig dag :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Hej Homesick, super skøn blog med massere af inspiration. Jeg flytter til august i en skøn lille 2v lejlighed på Vesterbro, og kunne virkelig godt bruge noget inspiration til hvordan man indretter en lille hyggelig studenterbolig. Jeg har kigget rundt, men synes ikke rigtig jeg kan finde noget inspiration under denne kategori. Hvis du har et link eller nogle gode ideér/ tips er jeg modtagelig med åbne arme. Knus en fast læser

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Ann,
   Tusind tak for de søde ord! Det lyder spændende med flytning. Det er desværre bare rigtig svært at finde inspirationsbilleder til små 1-2 værelses lejligheder, men vi vil helt sikkert gøre et forsøg, da flere har efterspurgt det. Indtil videre vil jeg foreslå dig at kigge under vores kategorier: visiting og boligreportager :-) God aften!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Christine

  Ved du hvor billedet på første billede er fra? ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej desværre. Men kan forestille mig den er købt på etsy.dk – der har man i hvert fald kunne få en præcis magen til, men kan kun finde den i rød nu eller med andre skrifttyper og baggrunde. :-) Prøv evt. at søg derinde eller spørg Tina Fussell. Der er et link til hendes blog, hvis du trykker på hendes navn og blognavn. :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare lækkert og rent, men alligevel personligt. Jeg er helt vild med de meget lyse rum, der tillader en masse personlighed. Super lækkert.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aaarh jeg er helt vild med det hvide look, og jeg ville uden problemer kunne bo der! :D Haha. Jeg har lige omdesignet vores soveværelse i ‘white look’ og lavet et indlæg om det på min egen blog – tag evt. et kig på indlægget her: http://msballroom.bloggersdelight.dk/2013/06/time-waits-for-no-one/ .
  Men åh gud please ja tak til en hel lejlighed med den dejlige rare lyse farve!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha ja, gid man havde det hvide look over det hele! Det ville ikke være helt dårligt :-D Super fint soveværelse I har fået jer :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

JEG VIL HA' & JEG VIL HA'