ROYAL COPENHAGEN VS. AIDA

LETS GO OUTSIDE

 photo Skaeligrmbillede2013-05-16kl14523PM_zps2c2aa673.png

lys / tæppe / bord / kopper / køleboks

Vejret bliver jo bare bedre og varmere som dagene går (bortset fra de vildeste regnbyer indimellem) – og det er bare med at nyde det, så længe det varer. Her er nogle bud på, hvad man kan tage med udenfor en sommeraften. Der er jo ingen grund til at gå ned på lækkert tilbehør ;-) Jeg er selv HELT vild med køleboksen fra Jamie Oliver. Den er simpelthen genial; den er i metal, er vandtæt, på siden er der en flaskeåbner og så har den bare et lækkert design! Hvad synes I? Jeg tænker, at det er en perfekt gave til sin fyr, ven eller far :-)

Tatiana.

Photobucket

3 COMMENTS

 • Mie

  Jeg har godt hørt om Jamie Olivers køletaske og jeg synes det er en spøjs detalje med flaskeåbnere. Men den er rigtig flot og virker enormt praktisk! :)

  Kærligst, Mie // http://madmedmie.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med det hele :) Køleboksen topper dog lige på lækkerhedsskalaen! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ahh fantastisk inspiration til udelivet! Jeg tror det er et par år siden jeg forelskede mig i den køleboks!!! Og jeg kan mærke forelskelsen er der stadigt :0) tak for tips og ha en smuk pinse :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ROYAL COPENHAGEN VS. AIDA