BATHROOM DETAILS #2

VISITING: MAJBRITT L.

 photo 86dab572880a11e2a1fa22000a1f9261_7_zps0699f76e.jpg photo bcc2de4e9e8011e2b95c22000a1fb82f_7_zpsd7acb1bc.jpg

Dagens “visiting” indlæg er et lidt anderledes et af slagsen, da vi denne gang har fået lov at kigge indenfor hos vores søde læser Majbritt, via billederne fra hendes Instagram profil. Det er nemlig sådan, at alle de af jer der følger @Homesickblog på Instagram, følger vi tilbage (medmindre jeres bruger er private) – og det var også på den måde, vi fik øjene op for Majbritts smukke, og ikke mindst inspirerende, hjem. For at give jer et bedre indblik i, hvad Majbritt er for en, har vi bedt hende give en kort præsentation af sig selv, samt svare på en række boligrelaterede spørgsmål. So here goes :-)

Hvem er Majbritt?
Redebyggende bolig- og interiørentusiast i bungalow fra 1950 med forkærlighed til nordisk design. Med andre ord er jeg en kreativ pige på 25, som for præcis 1 år siden købte et lille drømmehus på 108 m2 sammen med Jacob på 27. Huset er et stort fælles projekt, og er gået hen og blevet min hobby. Det gælder både hvad angår indretningen men også istandsættelsen, idet både kælder og første sal trænger til en kærlig hånd.

Hvordan vil du beskrive din boligstil?
Jeg vil beskrive min boligstil som moderne med fokus på hygge og med nordiske undertoner i form af kølige grå nuancer i samspil med naturmaterialer så som træ og sten. Jeg er vild med kontraster, og jeg blander gerne for eksempel loppefund med nyt og hyggelig keramik med grafiske print. Den er tilligemed ret dynamisk, da jeg konstant søger indspark og inspiration til nye løsninger og intet står eller hænger på den samme plads ret længe ad gangen.

 photo 4_zps6dda2768.jpg

Hvilke interiørblogge er din favoritter?
Jeg er stor fan af blogland som inspirationskilde, og jeg følger med i rigtig mange forskellige blogs. Men hvis jeg skal fremhæve et par stykker, hvorfra rigtig meget af min inspiration udspringer, så har jeg altid været meget begejstret for Bungalow5.dk og Stylizimo.com. Jeg bliver altid vældig inspireret af de fine boligreportager, skønne personlige hjemmebesøg og interessante nyheder hos den danske blog Bungalow5 alt imens det hele holdes sammen af en rød tråd i form af et nordisk islæt. De nordiske undertoner præger helt sikkert også Stylizimo.com, hvor man altid får lækre billeder fra hjemmet hos den norske Nina Holst, som har et helt igennem misundelsesværdigt hjem med smukke og funktionelle løsninger.

 photo 325ff1ce687f11e283fe22000a1fa511_7_zps70167ee5.jpg photo eea128ba819a11e2b4e822000a9f130c_7_zpsd254b75a.jpg
Hvilken ting er du særligt glad for i dit hjem? Hvorfor?
Jeg er egentlig bare ret så glad for selve helheden i hjemmet, da jeg er vild med husets byggestil. Det faktum, at huset er fra 1950 giver en helt særlig charme og gør plads til den ultimative kontrast til et moderne hjem, så intet bliver for nyt og perfekt.

Hvad er dit seneste køb til hjemmet?
Jeg er hoppet på marmorvognen, idet mit seneste køb til hjemmet er fra den lokale genbrugs i form af 2 små fyrfadsstager, salt og-peberbøsse, vase og bordskåner alt i marmor. Det er så retro, at det næsten gør ondt, da jeg kan huske det fra mit eget barndomshjem, men omvendt passer de kølige grå toner og det tunge materiale perfekt ind i mit hjem.

 photo 2_zps2d12a587.jpg

Hvad er dit drømmekøb til din bolig?
Jeg har altid tusind ting jeg går og drømmer om og listen bliver hele tiden fornyet. Lige nu er det især pendlen Copper Shade fra Tom Dixon jeg gerne ser hænge over vores spisebord i stuen. Jeg synes simpelthen den er så smuk, og jeg er vild med, at den udstråler eksklusivitet og varme på samme tid. Derudover er det ultimative drømmekøb helt sikkert en lækker sofa alá Mags-modellen fra Hay i lysegrå uld.

Hvem er din yndlingsdesigner (ift. bolig-design)? Hvorfor?
Jeg har en forkærlighed for dansk design, og selvom HAY ikke som sådan er én enkelt designer, så vil jeg alligevel fremhæve mærket, især hvis man tager udgangspunkt i mit eget hjem, hvor HAY i høj grad er repræsenteret. De er konstant på forkant med diverse tendenser og formår gang på gang at skabe lækre og funktionelle designs til skarpe priser. Derudover er jeg selvfølgelig helt og aldeles betaget af de tunge drenge så som Hans J. Wegner og Arne Jacobsen, hvis møbler er så tidløse og smukke, at det kan give hjertebanken.

 photo 1f5dd06454e811e2957d22000a1fa40f_7_zps9eb18a97.jpg photo eb811ed4130811e2a7ed22000a1f8f24_7_zps31f12024.jpg

Vi siger tak til Majbritt for at vi måtte kigge indenfor – hvis I vil se flere lækre billeder, kan I følge @Majssee på Instagram.

Photobucket

8 COMMENTS

 • Christa

  Ååh..elsker tegningen med gravhunden. Hvor mon den er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uh, det er et godt spørgsmål. Du kan evt. prøve at spørge Majbritt selv, via hendes Instagram :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rasmus Sommer

   Den originale tegning af gravhunden er lavet af Pablo Picasso.
   Og jeg har set den som plakat flere forskellige steder på nettet, fx hos Allposter.dk.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fedt! Tak for svaret Rasmus :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • jeg er rimlig sikker på at gravhunden er en picaso :-)

   Virkelig lækkert hjem, jeg finder også selv stor inspiration på instagram :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fedt – tak for input Louise, dejligt med opmærksomme læsere, når vi ikke selv har svaret! :-) Ja, Instagram er en fantastisk inspirationskilde, og en værre tidsrøver ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Nielsen

  Hej! Først vil jeg lige give ros for en fantastisk smuk og inspirerende blog! :)
  Jeg er lige flyttet ind i en ny lejlighed og har et rum der er stue, altså både med spisebord og sofa+tv. Jeg syntes det er svært at få det hele til at hænge sammen, da stuen er kvadratisk. Jeg ville blive glad for et indlæg med lidt inspiration til dette!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Ida. Tusind tak for de søde ord – dejligt at du læser med :-) Hvor lyder det spændende, vi skal selvfølgelig nok prøve at finde nogle billeder, der kan inspirere dig til indretningen af din nye lejlighed!

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BATHROOM DETAILS #2