SLEEP TIGHT

TIP: MOMSFRI WEEKEND I ILVA

 photo Skaeligrmbillede2013-04-19kl41835PM_zpse7e97e7b.png

I forbindelse med vores sidste konkurrence her på bloggen, så vi hvor mange af jer, der drømte om lækkerier fra Ilva. Can’t blame you! Derfor ville jeg lige hurtig tippe jer om momsfri weekend i Ilva. Det er imorgen – lørdag d. 20 april til søndag d. 21 april kl. 10-17. Det gælder selvfølgelig ikke på i forvejen nedsatte varer, men eller kan man altså vælge frit for sig, så der er altså virkelig nogle penge at spare :-) Jeg er ikke helt klar over, om man skal være medlem af deres kundeklub – colorful club – eller ej, men hvis det er, tager det jo ingen tid at melde sig ind og så får man i hvert fald mails, hver gang de laver noget, som man burde vide :-)

Tatiana.

Photobucket

2 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SLEEP TIGHT