IT'S ALL IN THE DETAILS #2

TUESDAY MOODBOARD

 photo SORT3_zps8b464f9b.jpg photo SORT4_zps4df2ba34.jpg photo SORT2_zps4f6d1194.jpg photo SORT5real_zpsae7274ed.jpg photo SORT1_zpsdcac5374.jpg

Pinterest

Her får I lige lidt sort og hvid inspiration – og ja lidt dyster! Men altså det hedder vel ikke moodboard for ingenting? Jeg mener bare, det dersens forår som burde være her nu, hvor er det henne? :-o Det eneste positive i den sammenhæng er da at den, meget omtalte, snestorm slet ikke er kommet, ihverfald ikke til Kolding, her har vi “heldigvis” kun sne ikke storm ;-) Juhuu!? Sidder virkelig og drømmer mig væk på ferie, jeg VIL på ferie i år, så derfor kunne jeg faktisk godt tænke mig at spørge jer om noget helt udenfor kategori..

Hvor skal I hen på sommerferie og hvorfor lige der? :-)

Camilla Marie

Photobucket

12 COMMENTS

 • Jeg skal til San Fransisco i sommerferien, da der bliver sejlet Americas Youth World Cup, som min far, min søster og min søsters kæreste er en del af det :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej hvor cool! Det må da være dejligt at have en god “undskyldning” for at tage til USA og så lige SF der skulle være så smukt :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fine elementer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skal til Bulgarien i sommerferien og feste løs da jeg bliver student til sommer, så jeg får helt bestemt en fantastisk sommer! ;)

  – Sikke nogle fede elementer. Tænker på om I ikke kunne finde nogen inspiration til noget lammeskind-stil-indretning? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det lyder sjovt :-D Kan godt forstå at det er noget der skal fejres, for studentertiden er altså bare noget af det bedste!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • PS Skal nok lige kigge på lidt lammeskindsinspiration! ;-) Det er så lækkert med lammeskind i indretningen :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Vibe

  Jeg smutter en tur til Paris med en sød veninde. :-) Mine forældre har sølvbryllup, og har snakket om, at vi skal tage til Gran Canaria, hvor de var på bryllupsrejse. Og så Berlin med klassen, og måske en tur til Schweiz i efteråret med kæresten og et vennepar. :-)
  Planerne for næste år er en tur til Sri Lanka, hvor søster skal arbejde, og så måske en tur til Florida. Uha, der er virkelig meget at se frem til. Jeg havde slet ikke tænkt der var så meget! :-)
  Ihj jeg føler mig helt spændt og virkelig priviligeret! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wow åh hvor er du bare heldig :-D Jeg er SÅ misundelig! Det må virkelig være rart at have så meget at se frem til. Hvordan skal I bo i Paris (hotel eller hostel) og hvad koster det. Vi tænker nemlig på at tage til Rom eller Paris, men det der hotel/hostel søgning gør mig vanvittig :-D hehe

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

   Ja, det er virkelig lækkert med så mange rejser! At rejse er at leve – er det ikke sådan? ;-)
   Uh, ja jeg var igennem samme tur! Det er et værre gedemarked! :-D Vi har været inde på siden http://www.housetrip.com. Vi lejer en lejlighed fra d. 2 til d. 10. juli for 1800 kr. ca. :-) Så det er ok synes jeg!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jo det er så sandt det ordsprog :-) nej det var faktisk slet ikke så galt, det må jeg lige ind og lure lidt på :-) tusind tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

   Det var skam så lidt. Velbekomme! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

IT'S ALL IN THE DETAILS #2