BATHROOM CRAVINGS

SOMETHING TO LEAN ON

 photo Skaeligrmbillede2013-03-20kl81951PM_zpsa1d9b3e8.png
1 / 2 / 3 / 4
 photo Skaeligrmbillede2013-03-20kl81936PM_zps446079d0.png
5 / 6 / 7 / 8

Som Mette skrev forleden, så er det simpelthen så fedt, når I søde læsere kommer med efterspørgsler eller mangler nogle gode råd. Vi gør vores bedste for at nå det hele og håber selvfølgelig, at I kan bruge det, vi kommer med! :-)

Dette indlæg er også en efterspørgsel. Stine skrev: “(…) et ønske om en lænestol, evt i flet. Har i nogle idéer til hvor jeg skal kigge?” Og Stine, du har dælme sat mig på en prøve! Hihi :-D Det var meget sværere end jeg troede – især at finde nogle lækre lænestole i flet – men… jeg har fundet nogle lænestole, ikke alle i flet, men så i hvert fald nogle gode alternativer. Der er lidt i enhver prisklasse og i forskellige stilarter. Til gengæld kan man få rigtig mange brugte på dba og lignende, så det kan helt klart anbefales at tage et kig der! Af de udvalgte er jeg selv helt vild med lænestol nr. 4, som er fra Ikea og koster 669 kr. :-)

Tatiana.

Photobucket

8 COMMENTS

 • Min kæreste har lige købt flagermusstolen fra Nordal til mig, så jeg kan vidst ikke tillade mig at ønske mig nye stole. Alligevel kunne jeg godt tænke mig en i flet, for det tilfører lidt varme til rummet. Måske jeg bare skal nøjes med en puf til stuen i noget flet eller et par store kurve oven på skabene :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hold nu op, hvor er du heldig. Jeg er helt grøn af misundelse! Den er jo SÅ LÆKKER :-o
   Ja, det er nu noget over det der flet. Tænker også at det bryder meget godt i indretningen, hvis man bor simpelt eller sort/hvidt. Der er masse af muligheder, for at få det ind i hjemmet på. God idé med en stor fletkurv evt. til magasiner og et tæppe. Det ser så hyggeligt ud :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • stine h

  Det her er jo ren luksus ;)
  Havde godt selv kigget lidt efter nr. 4, men nr. 2 er jeg faktisk mere vild med. Den havde jeg ikke set. Må vidst en tur i Ikea.
  Endnu engang tusind tak, jeres blog kan ikke roses nok! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Årh, det er så dejligt at høre. Godt du kunne bruge det! :-) Både nr. 2 og nr. 4 kunne være så flotte med et lyst lammeskind i. God tur til Ikea – håber du finder den rette. :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ku’ godt stol nr. 6, den er virkelig lækker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, den er så lækker og skiller sig virkelig ud fra de andre! Less is more – more or less, passer vidst meget godt på den stol ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Først og fremmest tak for en virkelig inspirerende blog :).
  Jeg har faktisk også en efterspørgelse :).
  Har lige fået mit længeventede bønnebord ind af døren.
  Nu er næste skridt bare, hvad der skal stå på det.
  Tænker selv et fad af en slags, med nogle forskellige nips på i nogle vilde farver, eller noget helt andet. Helst ikke for højt, da jeg skal kunne se tv’et.
  Bordet er det i mellemstørrelse og er koksgrå, Håber i kan hjælpe med et inspirerende indlæg :).

  Super fine lænestole.
  God weekend :).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ih, mange tak for de søde ord! Håber vi kan blive ved med at inspirere dig :-)

   Det lyder ellers lækkert med et nyt bord, men det er jo et evigt dilemma, hvad man så skal stille på sådan et bord. hihi! Jeg vil meget gerne arbejde på et indlæg til dig. Vi sender selvfølgelig en mail, når indlægget er ved at være klar til dig. :-)

   Også god weekend til dig :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BATHROOM CRAVINGS