LÆKKER LEJLIGHED TIL SALG VED AARHUS

FOUR KINDS OF INSPIRATION

 photo Skaeligrmbillede2013-03-23kl90841PM_zpsfb45d9e9.png

Neon Living lysestageH&M lys
 photo Skaeligrmbillede2013-03-24kl12458PM_zps766dc0cb.png

Finnsdottir vaserSkålLysestage
 photo Skaeligrmbillede2013-03-23kl90824PM_zps8fbe92f8.png

Fyrfadslys, Neon Living bakkeVase

 photo Skaeligrmbillede2013-03-23kl90813PM_zpsfcbea271.png

HAY bakker, Træfugle, Lysestager

En sød læser har forleden dag fået sit længeventede bønnebord ind af døren. Personligt, så elsker jeg bønneborde. De er så fine i sig selv; minimalistiske og cool. Lea har købt det i en koksgrå farve og manglede lidt inspiration til, hvad hun skulle stille på bordet. Jeg har derfor lavet fire forskellige alternativer til, hvad man kan stille på sådan et lækkert bord og håber det falder i Leas og jeres smag.
Det første billede er inspireret af Leas første tanke: nips i vilde farver. Som flere af jer nok ved, så er jeg stor fan af Neon Living og det er den perfekte løsning, hvis man ønsker at få farver ind i sit hjem. Det andet billede er inspireret af mine egne tanker: keep it simple. Kobber skålen (er den ikke bare lækker?) giver et godt break i de sorte, hvide og grå farver. Det tredje billede er et godt alternativ, hvis man ønsker mange forskellige farvenuancer, men uden at det bliver for meget. Det fjerde og sidste billede er inspireret af nogle af nutidens trends; lækre pasteller, grafiske former og små træ figurer.

Hvilken stil er I til? En af de ovenstående eller måske en helt femte stil? :-)

Tatiana.

Photobucket

6 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

LÆKKER LEJLIGHED TIL SALG VED AARHUS