LIVINGROOM INSPO

BATHROOM CRAVINGS

 photo Skaeligrmbillede2013-03-19kl85039PM_zpsf368911d.png
Spejl / Duftpinde / Sæbe / Vasketøjskurv / Lys / Toiletserie

Så blev det tid til lidt flere cravings… i denne omgang til badeværelset! Er det bare mig eller er den her vasketøjskurv fra House Doctor ikke for cool? I’m in looooove. Jeg trænger virkelig til en ny og har haft så svært ved at finde en, men denne falder lige i min smag! Og hvor er det bare praktisk, at der står, hvordan man skal vaske sit tøj, hvis man nu skulle blive i tvivl (eller fik den anden halvdel til at vaske ;-) hihi). Jeg har fundet den til kun 100 kr. og hvis det virkelig kan passe, så er det da et kup! :-) Da jeg var i Søstrene Grene forleden dag, så jeg sæberne. De er simpelthen så fine og så dufter de dejligt. Jeg bruger egentlig altid flydende håndsæbe, men der er altså et eller andet autentisk og æstetisk over en rigtig håndsæbe. Især når de er fra Frankrig og håndstøbte som disse :-)

Tatiana.

Photobucket

9 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

LIVINGROOM INSPO