TIP: ILVA DESIGNKONKURRENCE

PASTEL

Pasteller
1 / 2 / 3 4

Lige fortiden går jeg virkelig og drømmer om forår, sommer, sol, varme og ferie…. men der er jo stadig lidt tid til endnu, men så er det jo godt, at man allerede kan finde en masse lækre pasteller, som kan pryde ens bolig. Jeg er især vild med de to illustrationer af Silke Bonde og går lidt med tanken om at købe dem eller prøve at lave noget lignende selv. Derudover er jeg kommet i tanke om, at jeg faktisk ingen æggebægre har, så måske disse fantastiske nogle fra ferm LIVING skal flytte ind hos mig! Er I vild med pasteller? Og går i også og drømmer om forår og sommer, nu når december måned er forbi? :-)

Tatiana.

Photobucket

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TIP: ILVA DESIGNKONKURRENCE