THAT PRETTY CHRISTMAS TABLE

CHRISTMAS WRAPPING

PhotobucketPhotobucket

Så har jeg fået købt de fleste julegaver og pakket lidt af dem fint ind (indtil jeg løb tør for papir, øv). De af jer der så mit tidligere indlæg om gaveindpakning (her) kan nok godt lure, at jeg har hentet lidt inspiration derfra. Blev lige nødt til at afprøve maskingtape-guirlanderne, synes de er ret sjove :-) Og så synes jeg at dymolabels fungerer genialt som til-og-fra mærker; det er nemt og pænt! Billederne blev desværre lidt tarvelige i farverne, mit kamera fungerer bare ikke optimalt når solen er gået ned, men det må i lige bære over med ;-)

Mette.

Photobucket

   

6 COMMENTS

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

THAT PRETTY CHRISTMAS TABLE