ADD SOME HUMOR

JUST IN

Photobucket

Kan I huske mit indlæg om at designe sin egen væg? Ellers kan I finde det lige her! I det indlæg skrev jeg nemlig, at jeg selv gik med tankerne om at skulle i gang med sådan et projekt. Da jeg så ovenstående grafiske illustrationer af Nynne Rosenvinge, fandt jeg hurtig ud af, hvad min hvide væg fremover skulle dekoreres med. Glæder mig til at vise jer resultatet samt Nynne’s andre fine grafiske illustrationer, hvor der også vil være et direkte link. Måske der også er noget for dig?!

Tatiana.

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

ADD SOME HUMOR