EARLY CHRISTMAS

Photobucket

Ferm Living julekalender via luxoliving

Okay…. jeg ved godt, at det er alt for tidligt med jul på bloggen – ifølge mig burde der først pyntes op i butikkerne til december – men men men…. julepynten har allerede overtaget flere butikker og webshops, og da jeg faldt over denne julekalender fra Ferm Living, blev jeg altså enig med mig selv om at dele den med jer! Julekalenderen koster kun DKK 400 og den holder jo forevigt; når brugeren er blevet ‘for gammel’ til at have en (hvis man nogensinde bliver det? hihi), kan den gemmes og gå i arv.

Tatiana.

4 COMMENTS

 • Stine Marie

  Den er da sød !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • homesick

   Ja, den er så sød og fin! Den måtte gerne hænge i min lejlighed, med indhold i, selvfølgelig ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er da simpelthen den dejligste blog I har. Er da helt vild med jeres stil, go smag må man sige. Dejlig julekalender, så enkle og smukke! Tak for inspirationen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • homesick

   Ih, tusind tak skal du have! Det er vi så glade for at høre :-) & fedt du kan lide julekalenderen… jeg måtte simpelthen også bare dele den. Den er jo perfekt! Håber vi kan blive ved med at inspirere dig :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

KEEP IT SIMPLE, KEEP IT WHITE