DESIGN LETTERS

TV TABLE UPGRADE

Photobucket

Da min kæreste og jeg flyttede sammen, for halvandet år siden, købte vi vores TV-bord i IKEA, men jeg må erkende, at det var lidt for impulsivt et køb, for lige siden, har det altså irriteret mig nok så meget. Jeg syntes simpelthen det var for skrumlet! Så i weekenden besluttede jeg mig for at gå i gang med at kreere dette nye arrangement, som jeg havde gået og tænkt på i lang tid. Den lille kiste fik jeg lokket fra min mor og den store har jeg klunset mig til på loppemarked. Nok er de flotte, men ikke mindst også funktionnelle, for de rummer nemlig alle vores dvd?er, som endelig kan være et og samme sted (JUHUU).
Den store kiste har jeg malet med sort glansmaling og den lille har jeg endnu ikke besluttet mig for, om jeg også skal male sort ? hvad syntes I?

 

Camilla Marie

   

1 COMMENT

  • ElB

    Det virker meget rustik, men det kommer også an på hvordan resten af indretningen ser ud ellers meget interessant valg :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DESIGN LETTERS